Cautare

19133 de rezultate pentru "noi informatii in privanta fetei gasite moarte in laanul de porumb" (4.96 secunde)
In decursul istoriei, multe orase orase au fost distruse partial sau in intregime. ... Timp de 25 de ani, intre anii 1965 - 1990, dupa modelul Bucurestiului, mii de cladiri de patrimoniu au fost demolate in toate centrele vechi din orasele Romaniei.
Rasturnare de situatie in cazul tanarului Ovidiu Adrian Condruta. ... Pe trupul lui nu au fost gasite decat usoare leziuni pe brate.
Andrei Gheorghe era luat in evidenta ca fiind cardiac, primea tratament medicamentos pentru afectiunile sale, iar medicii luau in calcul inclusiv o interventie chirurgicala in ceea ce il privea, sustin surse apropiate de regretatul realizator radio-TV. Andrei Gheorghe nu a dezvaluit niciodata ca suferea de inima.
Descoperire macabra intr-o locuinta din comuna Bascov, judetul Arges acolo unde au fost gasite cinci persoane moarte. Printre victime se afla si un copil de 5 ani
Incidente OZN urmarite de clarvazatori militari (Autor: ... FARCAS) Experientele de clarviziune cu scop de spionaj, efectuate, incepand din 1972, la Stanford Research Institute (SRI) si finantate de CIA, continuate apoi, din 1975 pana in 1995, in cadrul U.S.
Cu toate ca aparent este o afacere usoara, agentiile de modelling au nevoie de multa implicare si munca si de foarte multa responsabilitate.Înfiintata în 1999 în Craiova, One Models este una dintre agentiile de modelling care a reusit sa se impuna repede pe piata româneasca de profil.
Cu toate ca aparent este o afacere usoara, agentiile de modelling au nevoie de multa implicare si munca si de foarte multa responsabilitate.Înfiintata în 1999 în Craiova, One Models este una dintre agentiile de modelling care a reusit sa se impuna repede pe piata româneasca de profil.
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Exercitiul uitat al compasiunii" Orice om sanatos nu poate simti, in fata avalansei de stiri si opinii docte despre cumplita tragedie care a lovit patru familii, atentie, patru nu una singura, altceva decat compasiune.
Ce inseamna de fapt expresia biblica Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. De ce avem nevoie pentru a putea trece cu bine peste toate incercarile - explicatia preotilor (Autor: ... Nimeni nu vine la Tatal Meu decat prin Mine este un verset folosit de obicei in predici.
Cum vede Kaspersky lumea tehnologiei din 2045 - PC-urile vor deveni istorie, barierele dintre oameni si roboti vor fi neclare, iar imprimantele 3D vor fi ieftine Peste 30 de ani vor exista miliarde de roboti, iar barierele dintre ei si noi vor deveni neclare, mai ales ca nanorobotii vor putea fi introdusi in corpurile oamenilor pentru a livra medicamente celulelor moarte.
Gripa aviara anuntata la Vaslui e doar un caz singular, asa ca nu se va institui nici un fel de carantina. Chiar daca lucrurile stau asa, subiectul ramine o piine buna de mincat pentru ziaristi.
Se spune ca adevarata viata a unui scriitor incepe dupa moarte, in cazul in care este ceva viu in opera sa. In urma cu doua zile a trecut in nefiinta un mare OM, Octavian Paler.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
ANAF va avea un serviciu secret, care va putea colecta informatii despre contribuabili. Directia de Informatii Fiscale va lucra si cu informatori din momentul in care ANAF va prelua o parte din Politia Economica.
La nici citeva zile de la schimbul de replici privind cercurile de interese din jurul unor membri ai guvernului, presedintele revine si-l avertizeaza pe premier ca trebuie sa aleaga: ... „Vreau un parteneriat cu primul-ministru si nu vreau ca el sa fie partenerul unor grupuri de interese.
Liderii parlamentari ai Coalitiei si ai PSD incearca de doua zile sa ajunga la un acord privind deblocarea lucrarilor Parlamentului prin adoptarea „in pas alergator“ a regulamentelor celor doua Camere.
FARCAS)In articolul de saptamana trecuta am prezentat emotia produsa de aparitia, pe 16 decembrie 2017, in prestigiosul The New York Times, a stirii despre faptul ca Pentagonul a cheltuit, intre 2008 si 2012, 22 de milioane de dolari pentru Proiectul de identificare a amenintarilor aviatice avansate (AATIP), de fapt un proiect vizand fenomenul OZN.
Proces cu 31 de capete de acuzare In semptembrie 1991, la 20 de ani, Assange si amicii sai au spart terminalul principal pe care Nortel, compania canadiana de telecom, il avea in Melbourbe, si au inceput sa il cerceteze.
Prin noua Lege privind informatiile si siguranta nationala, care va fi discutata azi in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, serviciile secrete, in special SRI, primesc competente sporite.
google-analytics.com